7/13/2013

UNDER 24 HOURS

Hahaa, niin siis se unelmoitu Amerikan|Californian|SoCal matka on tossa kulman takana ja mun pitäis päivittää blogia. Ajattelin et oisin tehny teille Provinssi-päivityksen ja FinnCon-päivityksen matkan ajaksi ainakin, mut juur nyt en oikein osaa tehdä mitään muuta kuin makaa lattialla ja yrittää hengittää syvään.



En siis uskalla luvata mitään päivityksiä, mutta katsotaan saanko potkittua itseäni. Itse ennen matkaa pitäis saada paranettua Fiona (Adventure Time) cossiani, etten häpeä silmät päästäni siellä kaikkien supermahtavien cossien keskellä. Niin ollaan siis menossa pyörimään Comic Con alueen viereen, koska paljon on tullut blogi vinkkejä että koko kaupunki on niin coni huumassa että kaikkea mahtavaa saa kokea vaikkei ei olisi onnistunutkaan saamaan lippuja itse sarjakuvafestareille.

Mutta sen voin luvata että itse Californiasta on tulossa sitten vlogi, jonka sitten toivottavasti saan tarpeeksi nopeesti editoitua ettei sitä tarvitse ikuisesti odottaa. Tähän loppuun  vielä tunnuskappale seuraavalle kahdelle viikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti