11/13/2013

HARD OUT HERE

Viikon video on loistava uusi sinkku Lily Allenilta joka on palannut musiikin maailmaan. Eka sinkku Hard Out Here on ronski ja asiaa. Video on sitä samaa ja siis mun tekis mieli näyttää tämä video joka ikiselle ihmiselle ja olla sillee kattokaa, ymmärrättekö, tajuatteko te?!?!


Biisi ja video kertoo kaksois standardista miesten ja naisten välillä. Kuinka media ja jopa me naiset tehdään päätöksiä sen kannalta. Katsoin kerran luennon naiselta joka kertoi että naisen pahin vihollinen on toinen nainen.

Siis heti jos sillä toisella naisella menee paremmin, on vähemmän vaatetta tai kauniimpi. Me ruvetaan heti arvioimaan toisiamme. Sitten jos jollain tosella miehellä menee paremmin, on vähemmän vaatteita tai kauniimpi. Hyvin usein vain ollaan sillee noh se on tehnyt sen kovalla työllä ja ansainnut sen.

Robin Thicke - Blurred Lines
Lily Allen - Hard Out Here
Noh ei nyt aina kaikki ajattele tolleen. Mutta iso ongelma on se että pitäisi saada miehet muuttamaan mielipiteitä, on myös saada naiset lopettamaan toistensa arvioinnin ja haukkumisen. Mutta se on vaikeaa koska media on meille opettanut että me naiset ollaan selkään puukottavia ämmiäjä jotka katsoo vaan itsensä perään. // Tuli taas kauhean agressiivista tekstiä, noh ainakin mun mielipide välittyy teille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti