6/04/2014

8TRACKS

Ette tiedä edes kuinka pitkään mun on pitänyt tehdä postaus tästä upeasta nettisivusta joka parentaa sun elämääsi kymmenkertaisesti. 8tracks on mahtava keksintö joka tuo mun elämään hyvin usein iloa ja siitä ei tarvii maksaa edes mitään!


8tracks promoa itseänsä käsintehtynä internet radiona. Se sisältää tuhansia soittolistoja ja mixejä joissa on vähintään 8 kappaletta. Sivulla voi siis kuunella mixejä/soittolistoja tai tehdä ja julkaista omia.

8tracks on loistava apu esim jos haluat kuunella jotain uutta tai et tiedä mitä kuunella, Explore osiossa valitset vaan itsellesi sopivat hakusanat esim "badass" + "beyonce". 8tracks ehdottaa sulle jo yhdelläkin hakusanalla soittolistoja mutta ite tykkään heittää aina pari sana että saan juuri sitä mitä haen!


8tracks toimii radio lisenssillä joka pitää sovelluksen ilmaisena. Mutta se tarkottaa että et voi noin vain hyppiä biisien yli ainakin peräkkäin. Myös jos kuuntelet samaa soittolistaa monta kertaa peräkkäin, se sekoittaa kappaleiden järjestystä. 

Itse olen kirjautunut sivulle että voin tykätä mixeistä joista pidän erityisesti ja julkaista omiani. Uusi puhelin sovelluskin juuri päivittyi ja toimii 5x paremmin kuin vanha joka mahdollisesti jätti soimaan samaa biisiä uudestaan ja uudestaan. Myös tykättyjen soittolistojen etsiminen oli vaikeaa puhelimesta. Mutta uusi upea ja kaunis sovellus kyllä on onnistunut poistamaan nämä ongelmat.
En tiedä kuinka hyvin tekstistä saa ymmärtää et oikeastin jumaloin tätä sivua ja se jopa scrobblaa Last.Fm kanssa jos joku muu kuin minä sitä vielä käyttää. Mutta soittolistoille saa tehdä itse kannet ja hyvin moni Fandom käyttää tätä sivua julkaistaakseen fandom -soittolistoja jotka ovat mun elämä koska rakastan lukea ja kuunella musiikkia joka sopii juuri siihen tarinaan. Voiko olla täydellisempää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti